sunnuntai 28. elokuuta 2011

Kirppistelyä Portissa

Portissa pidetään kaiken muun hyvän ohjelman lisäksi kirpparia. Osallistujat voivat halutessaan tuoda lankoja, kirjoja, villoja, tarvikkeita tai mitä itselle tarpeetonta nyt nurkista löytyykään. Jätetään ne Arabian kupit kuitenkin kotia ja pysytään tarvikkeissa, jotka liittyvät neulomiseen, virkkaamiseen ja kehräämiseen.

Tavaroita voi siis antaa pois, myydä tai vaihtaa. Jokainen vastaa itse omista myymisistään ja vaihdoista. Varaudu ottamaan mukaan vaihtorahaa. Ota pois -pöydälle voi tuoda tavaraa, josta haluaa päästä eroon ja ajattelee että niistä voisi olla iloa toisille. Muista kuitenkin ettei Ota pois -pöytä ole roskis. Portissa järjestetään pajoja ja muita toimintapisteitä, joten Ota pois -pöydän antia voidaan käyttää myös erilaisiin kokeiluihin.

Ravelryn Portti 2011 -ryhmään on avattu ketju, johon voi jo etukäteen kertoa tarvikkeista, joita aikoo tuoda tai joita tarvitsisi. Tiedä vaikka löytäisit etsimäsi tarvikkeen tai löytäisit uuden kodin niille 80-luvulla ostetuille sähkösinisille mohareille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti