keskiviikko 10. elokuuta 2011

Faktoja pöytään

Portti aukeaa lauantaina 24. 9. klo 10 ja sulkeutuu sunnuntaina 25. 9. klo 18. Osallistujien toivotaan saapuvan paikalle 10 - 11 välillä ja varautumaan olemaan paikalla koko viikonlopun. Kyydeistä on Ravelryn puolella olemassa jo oma ketju, suosittelemme vierailemaan siellä, mikäli olet kyytiä vailla tai autossasi olisi tilaa. Tarvittaessa järjestämme kyllä noudon Utajärven rautatieasemalta. Niin, ja paikkahan on Merilän kartano Utajärvellä.

Viikonlopun hinta on 78 eur/ osallistuja. Hintaan sisältyy majoitus 4 hengen huoneissa, sauna lauantai-iltana ja seuraavat ruokailut: lauantaina lounas, kevyt päivällinen/ iltapala, sunnuntaina aamupala, lounas ja lähtökahvit. Kahvia, teetä ja pientä kahvipöytänaposteltavaa on tarjolla koko retriitin ajan.

Ilmoittautuminen alkaa 14. 8. klo 12, jolloin julkaistaan ohjeet sekä täällä blogissa että Ravelryssä. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumismaksuna peritään 20 eur. Ilmoittautumismaksu palautetaan ainoastaan siitä syystä, että koko retriitti peruuntuu. Mikäli ilmoittautumismaksua ei näy tilillä viikon kuluessa, paikka voidaan antaa eteenpäin. Loppusumma, 58 eur erääntyy maksettavaksi 2 viikkoa ennen retriitin alkua.

Jos et pääse itse ilmoittautumaan, voit pyytää ystävää tai perheenjäsentä hoitamaan ilmoittautumisen puolestasi. Vain yksi ilmoittautumisen per viesti, eli jos ilmoitat sekä itsesi että toisen henkilön, laita molemmat ilmoittautumiset omissa viesteissään. Jos lähetät ilmoittautumisen toisen henkilön puolesta, lomakkeessa pyydettyjä tietoja voi laittaa sen verran kuin pystyy (vähintään nimi ja sähköpostiosoite), me kyselemme loput sitten myöhemmin ko. henkilöltä itseltään.

Minimi osallistujamäärä retriitin toteutumiselle on 20 henkeä, maksimissaan mukaan mahtuu 38 henkeä, järjestäjät mukaan lukien.

Majoitus on 4 hh huoneissa, joissa on oma WC, suihku, langaton laajakaistayhteys, TV sekä osassa minikeittiö. Liinavaatteet löytyy talon puolesta ja sisältyvät hintaan.

Viikonlopun ohjelmaan kuuluu niin järjestettyä toimintaa kuin rentoa yhdessäoloa, neulontaa ja kehruutakin. Tarkoituksena on kerätä paikalle mahdollisimman kattava valikoima erilaisia sukkakirjoja osallistujien kirjastoista, sekä sukkanäyttely samalla periaatteella. Retriitissä on mahdollisuus myydä, vaihtaa tai lahoittaa itselleen tarpeettomia lankoja ja muita tarvikkeita. Muutama työkseen lankoja myyvä on myös tulossa paikalle ja heille voi varmasti myös esittää toivomuksia mukaan otettavan valikoiman suhteen. Portissa toimii myös sukkaklinikka, jossa voi saada uusia ideoita ja opastusta mitä erilaisimpiin sukanneulontaan liittyviin ongelmiin.

Yhteisen ohjelman lisäksi Porttiin on tulossa muutamia työpajoja. Näillä näkymin tarjolla olisi
  • kantapääpaja (esitellään useita erilaisia kantapäämalleja, joista jokainen saa valita itselleen yhden neulottavaksi)
  • sukat kärjestä aloittaen
  • magic loop - kaksi sukkaa yhdellä pyöröpuikolla 
  • double fun sukka resepti eli sukat onteloneuleena kahdella puikolla
  • värttinäkurssi (alkeet)
  • rukkikurssi (kehräämisen perusteet hallitsevalle, oma tai lainarukki)
Pajan pitäjät kertovat myöhemmin tarkemmin kunkin pajan sisällöstä, kestosta, minimi/ maksimi osallistujamääristä ja hinnasta. Osa pajoista tulee olemaan pakostakin päällekkäin ja muutenkaan ei ole tarkoitus, että osallistuu mahdollisimman moneen, lähinnä, että jokaiselle löytyisi tarjonnasta jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti