sunnuntai 14. elokuuta 2011

Ilmoittautumisohjeet

Portti 2011 retriittiin ilmoittaudutaan lähettämällä seuraavat tiedot sähköpostitse:
  1. Etu- ja sukunimi
  2. Ravelry-nimimerkki (mikäli olet Ravelryssä)
  3. Nimi, jolla haluat tulla ensisijaisesti kutsutuksi
  4. Sähköpostiosoite
  5. Puhelinnumero
  6. Mahdolliset ruoka-allergiat ja erityisruokavaliot
  7. Onko kotonasi allergisoivia lemmikkejä, jotka voivat vaikuttaa huonekaverin valintaan
  8. Tupakoitko (jotta emme laita sinua samaan huoneeseen astmaatikon kanssa)
  9. Majoitukseen ja huonekaverin valintaan vaikuttavat allergiat, yliherkkyydet ja liikuntarajoitukset
Täytä viesti näillä tiedoilla tässä formaatissa ja tässä järjestyksessä niin, että poistat ohjeistuksen ja laitat vain vastaukset numeroituna viestiin. Näin saamme tiedot nopeasti kirjattua ylös ja ilmoittautumisten käsittely sujuu mahdollisimman sujuvasti. Huom. käytä sellaista sähköpostiosoitetta, josta sinut tavoittaa parhaiten. Lisäksi voit esittää toiveen huonekaverista/kavereista (nimi).

Lähetä viesti osoitteeseen portti2011@gmail.com. Vastaamme mahdollisimman pian. Jos lähetät ilmoittautumisen toisen henkilön puolesta, täytä lomaketta niin pitkälle kuin pystyt. Tässä tapauksessa kaikkea ei tarvitse tietää, mutta ilmoittautujan yhteystiedot tarvitaan, jotta voimme kysyä häneltä loput tiedot. Laita cc:ksi ilmoittautujan sähköpostiosoite.

Jos ilmoitat sekä itsesi että toisen henkilön, laita molemmat ilmoittautumiset omissa viesteissään.
Ilmoittautuminen on sitova, ja varausmaksu 20 e erääntyy maksettavaksi heti. Ohjeet ja tilinumeron saat vastausviestissä. Mikäli tarvitset maksuaikaa, ota meihin yhteyttä. Mikäli varausmaksu ei näy tilillä viikon kuluttua ilmoittautumisesta, varaus peruuntuu ja paikka siirtyy jonossa seuraavalle.

Loppusumman eräpäivä on 2 viikkoa ennen retriittiä, lähetämme siitä vielä erikseen muistutuksen. Peruutustapauksissa varaus- ja osallistumismaksuja ei palauteta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti