lauantai 23. heinäkuuta 2011

Tervetuloa Portti-blogiin!

Portti on pohjois-suomalaisten harrastajien talkoovoimin järjestämä neule - ja kehruuretriitti. 24. - 25.9.2011 kokoonnutaan viikonlopun viettoon Merilän Kartanoon Utajärvelle. Viikonlopun hinta on 78 euroa, mikä sisältää majoituksen, ruokailut ja kaikille yhteisen ohjelman.

Luvassa on ainakin kirppispöytää, kierrätys-/lahjoituskamaa, lankamyyntiä, saunomista, vapaata oleskelua, neulomista, kehräilyä ja tietysti hyvää seuraa. Lisäksi järjestetään muutamia työpajoja ja kursseja, joiden pitäjät perivät halutessaan erillisen maksun.


Ilmoittautumiset tapahtumaan 14.8. alkaen, tarkemmat ilmoittautumisohjeet julkaistaan lähempänä ajankohtaa sekä täällä blogissa, että tapahtuman Ravelry-ryhmässä.

Tämän blogin tarkoitus on toimia niin tiedotus- kuin keskustelukanavanakin, siispä rohkeasti kommentoimaan ja kyselemään. Samaa tehtävää hoitaa myös tapahtuman
Ravelry-ryhmä. Me järjestäjät eli portinvartijat seuraamme ja päivittelemme kumpaakin foorumia. Katsotaan sitten jatkossa onko tarvetta pitää yllä kahta paikkaa. Vaikka mielelläni Ravelryä kaikille suosittelenkin, kenenkään ei sinne ole pakko liittyä Porttiin päästäkseen.

Jos haluat levittää sanaa tapahtumasta blogissasi, voit kopioida tapahtuman tunnuksen ja linkittää takaisin Portti 2011 -blogiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti