maanantai 19. syyskuuta 2011

Alustava aikataulu & muuta infoa

Portti 2011 alustava aikataulu
LAUANTAI
10    Saapuminen ja asettautuminen taloksi (näyttelyn pystyttämistä, kirppis- ja lahjoituspöydät jne)
n. klo 11 Alkuinfo, esittelykierros (kunhan kaikki ovat saapuneet)
12    Lounas
13    Pajat#1
         Rukkipaja
         Kaksi sukkaa kerrallaan - Magic loop
15     Kantapääpaja
17    Ruokailu
19    Yhteistä ohjelmaa
20    Sauna
SUNNUNTAI
8      Aamupala
9      Pajat#2
         Värttinä paja
         Double fun-sukka
         Sukat kärjestä aloittaen
12    Lounas
14    Sukkaklinikka
17    Lähtökahvit
18    Retriitti päättyy

Muuta infoa
Herkkupöytä:Talo tarjoaa perusravinnon, mutta eiköhän kuitenkin pistetä pystyyn Päivölän retriiteistäkin tuttu herkkupöytä! Saa leipoa, saa ostaa kaupasta, saa olla tuomatta yhtään mitään. Makeaa, suolaista, rasvaa, sokeria, syntisen hyvää - mikäettei vähän terveellistäkin - välipalaa ja naposteltavaa yhteiseen nyyttäripöytään. Tällä voi keskustella aheesta etukäteen, ilmiantaa omia suunnitelmiaan.
Kahvia, teetä ja jotain mehua yms. on tulossa järjestävän seuran puolesta. Jos haluat jotain erityisiä juomia voit toki tuoda niitä joko itsellesi tai yhteiseen käyttöön. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että Merilässä on A-oikeudet, eli omia alkoholijuomia sinne ei voi tuoda. Lauantai-iltana on baari auki ja sieltä voi kukin itse hankkia haluamansa saunakaljat ja seurustelujuomat.

Sukkanäyttely: Porttiin halutaan sukkia. Paljon sukkia. Hypisteltäväksi, ihailtavaksi, tutkittavaksi. Toivomme mahdollisimman monen innostuvan tuomaan sukkia näytille, mutta mitään pakkoa ei toki ole.
Näyttelyyn tulevan sukan ei tarvi olla uusi, se saa olla käytetty ja kulunut, mutta mielellään kuitenkin puhdas. Näyttelyyn ei suoriteta järjestäjien toimesta minkäänlaista esivalintaa, mutta jos epäilyttää “kelpaako” sukkasi niin toki voi kysyä. Sukat tulevat tosiaan hypisteltäväksi eli mitään museosukkia ei kannata paikalle tuoda, lasivitriinejä meiltä ei löydy.

Valintaperusteena näyttelysukalle voi olla melkein mikä vain. Lempisukka, erityisen onnistunut, kiva väri, värisuora, makee malli, ensimmäinen ikinä kutomasi sukka, suvun perinnemalli, mummon kutoma, hirveä mörvelö, täysin epäonnistunut suoritus, ihan kiva MUTTA…, sukka jolla on tarina.
Tuomme paikanpäälle näyttelylappuja, johin jokainen voi kirjailla tiedot sukistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti